Ants Uustalu

Ööbiku Gastronoomiatalu peakokk ja peremees  

Hindan kõrge kvaliteediga toorainet, puhtaid ja maalähedasi maitseid, klassikalisi kulinaarseid võtteid ning peent ja elegantset viimistlust. 

 

Minu püüdlus on rabada kliente selle luksuliku lihtsusega, mida ehk lapsepõlve rohelisemate aasade ja sinisema taevana mäletate, mil iga suppi veel puljongikuubikuga ei maitsestatud ja igale kalapalale sidrunipipart ei raputatud.​

 

Toidu valmistamisel saan inspiratsiooni kohalikust toorainest ja traditsioonilistest toiduvalmistamise kommetest. Kasutan Eesti liha-ja piimatooteid, piirkonnast pärit metsaande ning kohalike talupidajate poolt kasvatatud köögivilju. Minu eesmärk on teha süüa armastusega ja toorainega lugupidavalt ümber käia. Pean oluliseks vältida raiskamist kasutades toorainet ära niipalju kui võimalik.      

 

Soovime igale kliendile läheneda personaalselt ja korraldada õhtusöögid nii nagu tahame, et see meile oleks tehtud. Näeme vaeva detailidega ning pöörame suurt tähelepanu heale stiilile ja suurepärastele maitsetele.

#ÖÖBIKURESTO #ANTSUUSTALU

Ööbiku Gastronoomiatalu

Gastro Talu OÜ

Kuimetsa küla, Rapla vald, Raplamaa

GPS: 59º1'35"N  25º9'36"E