Pole tähtis, kas oled toidutegemises alles algaja või entusiastlik hobikokkaja, usume, et meie koolitused inspireerivad ning pakuvad uusi maitseelamusi.
Ühe päevaga võid sa õppida uskumatult palju uusi toidutegemise nippe.
Heade tulemuste eelduseks on aga õiged töövõtted ning
kirglik tahe pakkuda maitsenaudinguid.
Kokka koos Antsuga
Kindlasti on sattunud Sinu taldrikusse mõni kuivanud fileetükk, mis meenutab pigem saapatalda kui mahlast pala.
Et sinu köögis seda ei juhtuks, õpetab Ants Uustalu, kuidas toorainetega nii ümber käia, et valmiks mahlane ja hõrk roog. Lisaks saad vastused küsimustele, kuidas maitsestada ning millised kastmed erinevate toitude juurde sobivad.
Koolituse hind on 89 €/inimene, sisaldades töövahendeid, toorainet ning tervitusjooki.
Hind ei sisalda tellitavaid jooke.
Kokkamise tulemusena valmib 5-käiguline õhtusöök, mida te kõik koos nautida saate.
Grupi miinimum osalejate arvuks on 10 inimest ja aega peaks planeerima vähemalt 4 tundi.
Koolitused toimuvad Ööbiku resto köögis.
Anna oma soovidest Antsule teada
kirjutades e-mailile ants@oobiku.ee või helista +372 56 93 5515.